Tweedehands kantoormeubelen

Mauron

Tweedehands kantoormeubelen, je ziet het er niet aan af dat deze al gebruikt zijn. Behalve op een paar gebruikers sporen na, maar dat heb je toch al snel. Mauron is een bedrijf die uitsluitend refurbished meubels verkoopt. Voordeel is dat deze er bijzonder goed uit zien en beslist niet duur zijn. Neem nu een goede bureaustoel van het merk Ahrend. Wanneer je deze nieuw zal gaan kopen ben je heel veel geld kwijt en dan heb je nog maar één stoel. Een tweedehands model, ook van dit merk is hier een stuk goedkoper. en dan heb je hetzelfde merk en kwaliteit.

zit sta buraeu

Groot assortiment tweedehands kantoormeubelen

Je zal verbaasd kijken wanneer je naar deze website gaat. Hoeveel gebruikte spullen hier te vinden zijn. Niet alleen stoelen, maar ook heel veel kasten, tafels, bureaus en nog veel meer. Teveel om dat hier allemaal op te noemen. Mocht je een stoel hebben gekocht, maar al snel na deze aankoop heeft deze mankementen, dan is dat geen enkel probleem. Want op deze stoel geeft Mauron voor technische mankementen nog een jaar garantie. Het probleem zal snel verholpen worden.

Niet alleen bedrijven hebben inmiddels de weg naar deze tweedehands kantoormeubelen gevonden. Ook particulieren kunnen hier hun spullen kopen. Echter moeten zij er wel rekening mee houden dat er nog eens 21 % BTW bij komt op de totale prijs.

conferentieruimte

Snelle levering

De levertijden zijn hier over het algemeen vrij snel. Doordat alle artikelen op voorraad zijn kunnen zij snel verzonden worden. Echter moet er wel rekening gehouden worden met de planning in de agenda. Wanneer er veel bestellingen zijn gedaan kan het wat langer duren voordat een bestelling wordt geleverd.