Voor veiligheidskleding ga je naar Vendrig

Omdat ik voor mijn bedrijf opzoek was naar veiligheidskleding, ging ik op zoek op het internet. Zo kwam ik op de website van Vendrig terecht. Deze onderneming had alles wat ik nodig had voor mijn bedrijf. Daarom heb ik contact gelegd met Vendrig en werd al snel terug gebeld door een vriendelijke medewerker. Zo vertelde ik welke veiligheidskleding nodig had voor mijn bedrijf en welke maten ik allemaal nodig had voor mijn personeel. Ook had ik veiligheidsschoenen nodig voor mijn personeel en ook dit hadden ze in hen assortiment zitten. Dit is vele malen makkelijker dan alles bij verschillende bedrijven de spullen halen. Alles werd netjes op mijn bedrijf bezorgt en mijn personeel kon alles meteen aantrekken.

 

logo_vendrigWasserij

Mijn bedrijf maakt nog steeds gebruik van de diensten van Vendrig. Zo heeft dit bedrijf een wasserij. Ze halen de vuile werkkleding op en brengen het een paar dagen later schoon en wel weer terug naar mijn bedrijf. Alles komt zeer schoon terug, zo loopt mijn personeel er altijd netjes en schoon bij. Zo zien de klanten dat wij zeer professioneel en schoon werken. Bij Vendrig hebben ze voor alle branches wel kleding. Ook voor de schoonmaak doekjes kan je terecht bij Vendrig. Daarom heb ik besloten dat deze aanrader niet mocht ontbreken op deze blog. Neem zelf eens een kijkje op de website van Vendrig en u zult zien wat ik bedoel. Mijn bedrijf blijft zeker gebruik maken van hen diensten, zo tevreden ben ik over Vendrig en wil nergens anders meer heen.

basics-food_klein