BHV cursus volgen

BHV cursus

g4s

Afgelopen maand is er iets vreselijks gebeurt binnen in mijn bedrijfspand. Er brak namelijk plotseling een brand uit waardoor mijn personeel en ik zelf hierdoor in paniek raakten. Eigenlijk wist niemand hoe dat er gereageerd moest worden op deze situatie inclusief ik zelf. Ik baalde ervan dat ik mijn personeel niet kon en gelukkig is alles dan ook goed gekomen. Mijn personeel in veilig en alle kosten voor het pand worden gedekt. Maar natuurlijk wilde ik mij zelf de volgende keer niet weer zo machteloos voelen. Vandaar dat ik het besluit nam om een BHV cursus te gaan volgen en hiervoor een certificaat te behalen. Simpelweg omdat er tijdens deze cursus u meerdere belangrijke factoren worden geleerd, over hoe dat u moet handelen tijdens een brand. Zie hieronder wat u allemaal gaat leren tijdens een BHV cursus:

  • Levensreddende handelingen
  • Alarmeren
  • Ontruimen
  • Communicatie

Na het zien van al deze leerpunten nam ik het besluit deze cursus te gaan volgen bij G4S veiligheidstrainingen.

BHV cursus

Erg blij met mijn certificaat

Na het behalen van dit certificaat ben ik gecertificeerd BHV’er. Wanneer er een brand uitbreekt ben ik de verantwoordelijken binnen in mijn bedrijf tot de professioneel hulpverleners er zijn. Ook ben ik aanspreekpunt van de hulpverleners. Het geeft mij een goed gevoel dat ik de volgende keer weet hoe ik moet handelen tijdens een brand.

Wilt u een BHV certificaat behalen? dan raad ik het u aan om eerst de informatie te lezen, die staat weergeven op de bovenstaande website.

Veilgiheid