Vlaggen op maat laten maken

vlaggenleverancier_bannier

Model vlagEr zou binnenkort weer een beurs zijn waar het bedrijf waar ik werk een stand zou hebben. Deze stand moest natuurlijk helemaal in de huisstijl van het bedrijf. Ook moest de stand opvallend zijn zodat mensen gelijk zagen wat voor soort bedrijf we zijn. We hebben sinds kort een nieuwe huisstijl en daarom moesten we eigenlijk alles nieuw bestellen. Aan mij was de taak besteed om dit te doen.

Op maat

Het leek mij een goed idee dat wij valgen op maat laten maken omdat vlaggen altijd een succes zijn op beurzen. Het is een opvallende maar niet hysterische manier van reclame maken. Ik heb samen met het team overlegd wat voor soort vlaggen we wilden hebben en welke maten deze moesten zijn.

vlageenleverancier-logoIk heb een keer eerder vlaggen op maat laten maken en dat is toen helemaal goed gegaan. De vlaggen had ik toen laten maken bij Vlaggen Leverancier. Op de website van dit bedrijf kon ik de vlagen laten maken en deze zouden dan op tijd bezorgd kunnen worden.

Omdat er speciale afmetingen bij kwamen kijken heb ik eerst een offerte laten maken zodat ik zeker wist dat dit in het budget zou passen. Toen ik de offerte binnen kreeg was deze gelukkig goed en kon de bestelling doorgezet worden.

De vlaggen op maat kwamen op tijd binnen en deze komen mooi tot hun recht bij de stand. We zijn al een keer vergeten om de vlagen op te hangen en merkte gelijk dat we daardoor minder klanten hadden!