Profiteer van de grote flexibiliteit van systeemwanden

Als je een kantoor moet inrichten, dan kun je het beste werken met systeemwanden voor de wanden binnenin het kantoor. De muren kunnen gewoon van beton zijn, want het betreft immers vaak ook dragende muren. Maar om aparte ruimtes binnen de 4 hoofdmuren van het kantoor te creëren, kun je het beste gebruik maken van systeemwanden. systeemwanden geven je namelijk veel vrijheid en flexibiliteit om te spelen met inrichtingen. Je kunt bijvoorbeeld gesloten/dichte systeemwanden plaatsen om een afgesloten ruimte te creëren. Je zorgt er in dat geval voor dat de hele wand is voorzien van systeemwanden, zodat er geen inkijk meer is. Maar je kunt ook een wand maken met een combinatie van glazen wanden en dichte wanden. Deze combinatie zorgt ervoor dat de ruimte niet helemaal is afgesloten. Omdat je makkelijk wanden uit de systeemwand kunt verwijderen en vervangen voor glazen wanden, is dit ook zo geregeld. Ook kun je makkelijk platen weglaten, zodat er openingen in de wand ontstaan. Wil je bijvoorbeeld werken met afgesloten ruimtes, maar tegelijk ook de transparantie op kantoor bewaren, dan kun je kiezen voor semi afgesloten ruimtes. Je plaatst dan een paar systeemplaten en laat ook een deel open. Daardoor zit iemand niet direct helemaal in het zicht, maar kun je nog wel makkelijk in en uit lopen. Je kunt voor een combinatie tussen transparantie en privacy ook kiezen voor glazen wanden. Deze kun je immers voorzien van lamellen of jaloezieën. Mocht je transparantie willen, dan zet je alles open, maar als je even wat privacy nodig hebt omdat de secretaresse binnen wandelt, dan kun je alles makkelijk even dicht draaien. systeemwanden en glazen wanden zijn daardoor de ideale combinatie voor vele kantoren in deze moderne flexibele werkwereld. Aangezien we leven in een wereld van flexwerkers, thuiswerkers, hybride werken en veel parttime werken, moeten de kantoren en werkruimtes hierop worden aangepast. Dat betekent dat er weinig persoonlijke werkplekken zijn en vooral veel flexplekken. Kantoren moeten daarop worden ingericht. Afgesloten hokjes met werkplekken is dan ook niet functioneel. Men moet kunnen zien welke plekken vrij zijn en makkelijk kunnen schakelen van plek naar plek. Dat bereik je het beste in transparante werkomgevingen. systeemwanden en glazen wanden en vooral de combinatie van deze twee, maakt het mogelijk om zulke moderne werkplekken te creëren. Kijk daarom gerust eens op de website van systeemplafond.nl. Je kunt via deze winkel namelijk veel meer kopen dan alleen systeemplafonds. Voor zowel verschillende soorten plafonds als wanden ben je bij deze winkel aan het juiste adres. 

Bestel de gewenste systeemwanden bij systeemplafond.nl

Als je op zoek bent naar goede systeemwanden, dan kun je een beroep doen op systeemplafond.nl. Op de website kun je meteen alle mogelijkheden bekijken. Je kunt dan ook gelijk zien wat je bijvoorbeeld voor opties hebt met betrekking tot transparante wanden. Mocht je ook aan de slag moeten met het plafond, dan kun je dat ook meteen regelen via systeemplafond.nl.

Surf naar de site voor een overzicht van het assortiment

Als je nieuwsgierig bent naar het assortiment van deze winkel, dan kun je direct even naar de website surfen. Hier vind je een assortiment met onder andere: 

  • Metal stud wanden
  • Glazen wanden
  • systeemplafonds